Η εταιρία ιδρύθηκε το 1991 με έδρα την Καλαμπάκα και λειτουργεί ως οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των οικοδομής. Κύρια δραστηριότητά της είναι η εμπορία οικοδομικών υλικών, η βιοτεχνία ασβεστοπολτού και χωματουργικών εργασιών, που ήταν το εφαλτήριο από το 1968 για τη σημερινή ανάπτυξη και εξέλιξή της.
Εκτείνεται σε ιδιόκτητο χώρο συνολικής έκτασης 13.000 τετραγωνικών μέτρων, στο 2ο χλμ της Εθνικής Οδού Καλαμπάκας – Τρικάλων.
Είναι εφοδιασμένη με πολυπληθή πλήρη μηχανολογικό εξοπλισμό, μεγάλης έκτασης αποθηκευτικούς χώρους, καθώς και με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών αυτοκινήτων.
Η δυνατότητα ημερήσιας εξυπηρέτησης, λόγω του μεγάλου και πλήρης γκάμας στόλου, μειώνει κατά πολύ τον χρόνο διεκπεραίωσης παραγγελιών και παρέχει πλήρη και άμεση εξυπηρέτηση του πελατολογίου της, μεταφέροντας τα υλικά στον τόπο του έργου.
Βασικός σκοπός της εταιρείας υπήρξε πάντα η μεγάλη ποικιλία προϊόντων, καθώς και η εξεύρεση νέων υλικών και τεχνολογιών πιο προσιτών και οικολογικών, οι οποίες δίνουν λύση στα προβλήματα του ιδιώτη αλλά και του κατασκευαστή.
Η μεγάλη πλειοψηφία των προϊόντων της επιχείρησης έχουν πιστοποιητικά ποιότητας CE. Η επιλογή των προϊόντων που προσφέρουμε στους πελάτες μας γίνεται με γνώμονα τη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής ποιότητας.
Οι βασικές αρχές της εταιρείας μας είναι:

Η επικοινωνία με τον πελάτη.
Η τεχνική εξυπηρέτηση πελατών.
Η άμεση εκτέλεση των παραγγελιών.
Η ποιότητα υλικών και υπηρεσιών.
Η καλύτερη τιμή σε σχέση πάντα με το αποτέλεσμα.

Μερικά από τα προϊόντα μας είναι: οικοδομικά υλικά, ειδικά δομικά υλικά, τσιμεντοπροιόντα, στεγνωτικά, μονωτικά, χρώματα, επαγγελματικά εργαλεία (ηλεκτρικά και οικοδομικά), κεραμίδια, τούβλα, αδρανή, σιδηρικά είδη, πλάκες δαπέδων, πέτρες κτισίματος διαφόρων τύπων, έτοιμα κονιάματα, τζάκια παραδοσιακά, ψησταριές, μπάρμπεκιου, φουρνακιά, τούβλα κ.ά. Εκτός αυτών προσθέτουμε συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο την ανταπόκριση στις σύγχρονες τάσεις δόμησης.
Συνεργαζόμαστε και επιλέγουμε τις κορυφαίες εταιρείες παράγωγης και κατασκευής υλικών, στοχεύοντας στην ποιότητα και έχοντας ως κριτήριο την αξιοπιστία, την λειτουργικότητα, την εξοικονόμηση ενέργειας, τον σεβασμό προς το περιβάλλον.
Το έμπειρο προσωπικό της επιχείρησης είναι πάντα πρόθυμο να βοηθήσει, ώστε να διαλέξετε την καλύτερη δυνατή και οικονομική λύση. Η εταιρεία δραστηριοποιείται και στον χώρο της προκατασκευής, διαθέτοντας βόθρους και έτοιμα στοιχεία περίφραξης, συνδυάζοντας την εμπειρία ετών στην οικοδομή και την κατασκευή.

Η διεύθυνση και το προσωπικό της εταιρείας ευχαριστούν όλους τους πελάτες που όλα αυτά τα χρόνια στήριξαν και ανέδειξαν την εταιρεία ως μια από της πληρέστερες και πιο αξιόπιστες στο είδος της.